Mignone Manó süt

Vörösboros Kevertsüti

2018. december 04. - Mignone Manó


20181203_040347.jpgMilyen egy jó kevertsüti? Felsorolom a szempontjaimat: Legyen...

  1. könnyen elkészíthető,
  2. ízre semmi extra,
  3.  ne igényeljen sok hozzávalót.

Ennek örömére elkészítettem a vörösboros kevertsütimet, ami annyira egyszerű, és annyira semmilyen, de mégis finom, hogy az már-már döbbenetes. 

Jellemző, hogy azok  a sütik sikerülnek a legjobban, amikkel szemben nem támasztok nagy elvárásokat.


Amit felhasználtam hozzá:

  • Liszt: 500 gramm
  • Kristálycukor: 500 gramm
  • Fahéj, szegfűszeg: 2-2 teáskanál
  • 3 db tojás
  • 100 gramm holland kakaó/karobpor
  • Egy bögre vörösbor
  • Forró víz, ha szükséges
  • A díszítéshez pedig porcukrot és málnalekvárt használtam. Fokozottan javaslom a málnalekvár használatát hozzá, különben magában elég keserű lesz. (Amit én szeretek, de ízlések és pofonok). 

1_2.jpg
2_3.jpg

 

A végeredmény eléggé tetszetős. Remélem tetszik a dizájn. 

20181203_040347.jpg


20181203_090014.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mignone-mano-sut.blog.hu/api/trackback/id/tr514429702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.