Mignone Manó süt

Mignone Manó süt

Ki is az a Mignone Manó?

2018. szeptember 29. - Mignone Manó

Kedves Olvasó!

 

Igen, Te ott a gép előtt!

 

Üdvözöllek a blogomon, Mignone Manó  világában!

Már egy jó ideje tervezek blogot indítani, mivel imádok sütni. Hogy tudok is? Ez jó kérdés.

Akadnak persze olyan sütemények, amelyek elkészítése zsigerből megy, és osztatlan sikert szoktak aratni. Úgymond, "mindig van valami a tarsolyomban".

De sajnos még messze nem áll mögöttem a konyha terén olyan mérhetetlenül nagy tapasztalat, hogy bármilyen receptet gond nélkül kivitelezzek. Tudni kell rólam, hogy mániám a kísérletezés, állandóan újabb és újabb recepteket kutatok, de néha akarva-akaratlanul is belefutok egy-egy vadhajtásába a szakácskönyveimnek. Ilyenkor pedig kétségbe szoktam esni. Mi a teendő?

Eldöntöttem, hogy ez a blog egyfajta naplóként fog funkcionálni, ahová bevonom az olvasóimat is. Ugyanis szeretnék fejlődni, és szívesen fogadom a tippeket, tanácsokat. 

Ugyanakkor szeretném azokat a klassz mesterműveimet is megosztani a gasztronómia művészetének szerelmeseivel, amik a személyes kedvenceim. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mignone-mano-sut.blog.hu/api/trackback/id/tr7914271155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása