Mignone Manó süt

Mignone Manó süt

Amerikai Palacsinta

Amely bearanyozza az ember fásult reggelét

2018. október 23. - Mignone Manó

Hihetetlenül indult a nap. Amikor kisétáltam a konyhába, rádöbbentem, hogy járt nálunk a Mikulás éjszaka. És tudjátok mit hozott a puttonyában? Juharszirupot. Egészen Kanadából repült ide Rudolffal, a részeges rénszarvassal. A juharfalevelet ő maga köpülte meg, nedvéből pedig ínycsiklandozó mannát varázsolt mágikus patáival. A Mikulás a fejembe látott, máskülönben honnan tudta volna, hogy pont most szeretnék amerikai palacsintát sütni?

Most, hajnalok hajnalán akarok a konyhában szteppelni, fél órán át zsibbadt fejjel ácsorogni a serpenyő előtt. Amikor a madarak csiripelnek a fák harmattal átitatott lombkoronái között, miért is ne csesszem el az időmet a konyhában való csetreszeléssel? Miért is ne vágjak neki ennek a csodás kalandnak, amely valószínűleg több nyűgöt ígér, mint hasznot az olajszaggal, amit nem mosok le magamról még két napig. 

És tudjátok miért érdemes belevágni? Nem? Nézzétek meg a videót, és merjétek mondani, hogy nem lettek gyönyörű szépek! <3 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mignone-mano-sut.blog.hu/api/trackback/id/tr5214317159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása